Wedesign Optimizare Promovare Consiliere Despre noi Contact

Calculatorul este prezent pretutindeni în viaţa cotidiană a fiecăruia dintre noi. Mai mult decât atât obişnuim să facem schimb rapid de informaţii utilizând reţelele de comunicaţii şi tot mai mult Internetul, o metodă ieftină şi accesibilă de informare, comunicare, promovare şi divertisment.

Munca noastră zilnică se desfaşoară în prejma şi cu aportul echipamentelor de tehică de calcul.

Varietatea soluţiilor pentru a rezolva situaţiile cotidiene prin utilizarea unor tehnologii informaţionale a crescut semnificativ în ultimul deceniu.

Există soluţii profesionale costisitoate, soluţii mai ieftine sau chiar soluţii foarte avantajoase, în funcţie de echipamentele folosite, de aplicaţiile software achiziţionate, fie ele programe proprietare, gratuite sau chiar open source, acestea din urmă reprezentând un segment tot mai important în dezvoltarea de soluţii adecvate situaţiilor particulare ale fiecărei firme şi companii.

Putem acorda consultanţă în achiziţionarea de soluţii pentru realizarea reţelelor de calculatoare cablate sau wireless, distribuirea accesului la Internet în reţeaua locală, soluţii pentru accesarea, actualizarea şi mentenanţa la distanţă a aplicaţiilor on-line, determinarea de soluţii hardware şi software avantajoase pentru necesităţile de funcţionare a firmelor sau companiilor.

În această secţiune ne adresăm firmelor şi companiilor care doresc soluţii pentru situaţiile specifice întâmpinate pe parcursul activitaţii firmei în ceea ce priveşte înzestrarea cu echipamente şi tehnologii informaţionale adecvate şi utilizarea acestora.